/ Over

Over ons

Koolen Koeling

Dit familiebedrijf is door Theo Koolen opgericht in 1980. Vanaf 1989 kwam de schoonzoon van Theo, Fred Heemskerk ook in de zaak werken. Hij bleek een harde werker met hart voor de zaak. Toen in 2000 bleek dat Theo ongeneeslijk ziek was, hebben Fred en zijn vrouw Karin de zaak officieel overgenomen. In 2004 is Theo Koolen overleden op 65 jarige leeftijd.

De kennis die Theo bezat heeft hij overgedragen aan Fred. Theo liet een prachtig bedrijf achter en hij zal altijd in onze gedachten blijven.

Fred Heemskerk heeft, net als zijn schoonvader had, veel passie voor de zaak en plezier in zijn werk. Door de werkervaring en kennis die hij heeft opgedaan kan er voor elk probleem een passende oplossing gevonden worden. Het persoonlijke contact met onze klanten is de kracht van ons bedrijf. Fred zet Koolen Koeling voort met veel plezier en liefde voor het koeltechnische vak. In 2020 bestaat Koolen Koeling alweer 40 jaar, dat betekent 40 jaar kundig in kou.

Karin werkt ook mee in de zaak, zij verzorgt de planning van de werkafspraken voor Fred en Stan en tevens de afhandeling van de mails en de telefoon. In de ochtenden is zij bereikbaar van 10 uur tot 13 uur.

Sinds 2020 is Stan, de zoon van Fred en Karin ook actief in de koeltechniek. Ook hij bleek dezelfde liefde te hebben voor het bedrijf als zijn opa en vader. Stan is een harde werker met een frisse blik op de zaak. U zult vader en zoon dan ook steeds vaker samen op de werkvloer vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Ruim 40
jaar ervaring!

Waarom
Koolen Koeling

 

Door onze ervaring en kennis kan er voor elk probleem een passende oplossing gevonden worden.

Het persoonlijke contact met onze klanten is de kracht van ons bedrijf.

Kunding in kou

Ruim 40 jaar ervaring

Particuliere en zakelijke oplossingen

Altijd A kwaliteit

Direct contact?
040 221 335 7